Самозалепващи се мастилени тапети за печат

Самозалепващ се мастиленоструен принтер за печатане е вид използване на материали за мастилено-струен печат на тапети, чрез химически текстилни влакна, водоустойчиво покритие и самозалепващо покритие, широко използвано за вътрешна декорация и отлично изразяване на цвета.

Информация за продукта

Самозалепващ се мастиленоструен принтер за печатане е вид използване на материали за мастилено-струен печат на тапети , чрез химически текстилни влакна, водоустойчиво покритие и самозалепващо покритие, широко използвано за вътрешна декорация и отлично изразяване на цвета. Той има платно текстура, водоустойчива подвижна лепило, лесна за употреба и благоприятна за околната среда.

самозалепващ се тапет

лесен полиестерен текстил

мастилен тапет материал


Материал:

75 * 75D полиестерна тъкан 130gsm

Самозалепващ:

Прозрачно акрилно лепило на водна основа

Освобождаване на хартия: 130 грама


Висока производителност при латекс, еко-разтворител и UV печат машина, Пълна съвместимост, изключителна производителност, ярки цветови характеристики. Ефективно решаване на трудността на инструкции, ламиниране на филм, лошо покритие и свиване, когато използвате вътрешен лепило PP, автомобил стикер материал.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на самозалепващи се магнитни печатащи мастила в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени самозалепващи се мастиленоструйни печатарски медии на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продан. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: Самозалепващи се мастиленоструйни тапети за печат, мастилено-струйни хартиени тапети
Запитване

You Might Also Like