Самозалепващ се стикер за PVC тапет

Самозалепващ се PVC тапет може да бъде щампован с различни текстури и може да бъде отпечатан с разтворител, еко-разтворител, UV мастило.

Информация за продукта

PVC тапет е по-добър с 3D стерео ефект. След щамповане, PVC тапет може да произведе силен триизмерен смисъл. Преодоляване на дефекти на чист хартия, може да произвежда много специални модели, които не могат да бъдат постигнати с чиста хартия, като например имитация на дърво, релеф, имитация на плочки и т.н. на дома. Притежава отлична водоустойчивост, устойчивост на мазнини и влага и е подходящ за използване в кухни и бани.

PVC wallpaper

Self-adhesive PVC wallpaper sticker

inkjet PVC wallpaper

Самозалепващ се PVC тапет може да бъде щампован с различни текстури и може да бъде отпечатан с разтворител, еко-разтворител, UV мастило.

DERFLEX се фокусира върху PVC материали за около 20 години. Нашите мастиленоструйни PVC тапети са популярен продукт за вътрешна декорация. Ако имате по-голям интерес, моля, свържете се с нашия екип за продажби за повече информация.


DER нов материал е един от водещите Китай самозалепващи PVC тапети стикер производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени самозалепващи се PVC тапет стикер на конкурентни цени, и ние винаги можем да ви предложим продукти за продажба \ t , Добре дошли на едро продукти от нас.
Hot Tags: самозалепващи се PVC тапети, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like