Разтворител флаг материал нетъкан подкрепа

Разтворител флаг материал нетъкан подкрепа е полиестерен плат с нетъкан плат подложка на гърба. Той се използва за отпечатване на флаг. Архивирането е защита подложка, която предпазва принтера от мастилото преминава през плат с мръсотия платформа.

Информация за продукта

Разтворител флаг материал нетъкан подкрепаеполиестерен платс нетъкан плат подложка на гърба. Той се използва за отпечатване на флаг. Архивирането е защита подложка, която предпазва принтера от мастилото преминава през плат с мръсотия платформа.

Solvent flag material with non-woven backing

solvent printable flag materials

flag material fabric

DERFLEX произвежда и доставя най-конкурентниразтворител печат флаг материали, която се продава на повече от 20 страни по света. На жива картина изпълнение, фабрика цена, Открит durance прави нашите продукти по-конкурентни между потребителите.

 

Основнифлаг материал платза разтворител принтер:

DX110BP: 110gsn трикотажен плат, нетъкан текстил линейни

 

За повече информация моля свържете се с нашия екип по продажбите за по-нататъшно обсъждане.

 


DER нов материал е един от водещите Китай разтворител флаг материал с нетъкан бек производителите и доставчиците, с професионални фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени разтворител флаг материал нетъкан подкрепа на конкурентна цена, и ние можем да винаги ви предлагаме продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: разтворител флаг материал с нетъкан подкрепа, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like