Разтворител за печат на статично залепване на винилни среди

Static Cling Vinyl Films са предназначени за стикери за прозорци, временни маркировки на продуктите, дисплеи за покупки и защитно маскиране.

Информация за продукта

Static Cling Vinyl Films са предназначени за стикери за прозорци, временни маркировки на продуктите, дисплеи за покупки и защитно маскиране.

static cling vinyl film

printable static cling film

static cling film material


Статичните залепващи винилови фолиа са предназначени за временно приложение върху стъкло. Може също така

функционират адекватно на други гладки, чисти повърхности, като например метал и

пластмаси. Тествайте внимателно тези продукти, когато ги прилагате върху боядисани повърхности.

Уравновесяването може да се развие на боядисаната повърхност с удължено излагане на статичен прилепващ винил.


VECTOR GRAPHICS - СТАТИЧЕН КЛИНИЧЕН ВИНИЛЕН ФИЛМ

7,5 мили Clear или бял статичен слой винил филм, предназначени да се придържат към най-чисти, гладки повърхности. Има филми, предназначени да приемат разнообразни мастила на екран, които могат да се образуват с ултравиолетови лъчи и разтворители.


Съвети за кандидатстване:

Повърхността трябва да бъде чиста, гладка и възможно най-близка до стайната. Студените повърхности намаляват прилепването на винила. Малките стикери могат да се нанасят сухи. Големите закачалки трябва да бъдат нанесени чрез навлажняване на основата и декала със стъклочистач. Използвайте ролка, за да изгладите касетата върху субстрата.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на винил медия медии, производители и доставчици, с професионална фабрика, ние можем да произвеждаме висококачествени разтворими печатаеми статични прилепнали винилни носители на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба , Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: разтворими за печат статично прилепване винил медии, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like