Напрегнат материал за платно

Разтегателен платнен материал е дигитален печат на памучен плат, който може да бъде отпечатан с мастило с разтворител / UV мастило, което може да се използва като работен материал за вътрешно изкуство и премиум банер

Информация за продукта

Опънати платна материал е цифров печат памук платно материал, който може да бъде отпечатан с разтворител / UV мастило, които могат да бъдат използвани като вътрешен арт работни материали, както и премиер банер материал.

опъната платно покритие

изтеглена памучна материя MATTE

цифрово печатане на памучен платГерои:

Перфектен за студенти или работещи художници, този набор от платна предлага чудесно качество с изключителна стойност. Всяка 100% памучна патица платно е акрилен титан тройно грундирани с безкиселинно оразмеряване. Идеален за акрилно или маслено боядисване, всяко платно се разтегля и се закрепва назад до 5/8 "суха дървена рамка.


Детайли:

11 "x 14"

7 платна

Архивна и без киселина

100% памук

За употреба с акрилни и маслени бои


Ако имате по-голям интерес, моля свържете се свободно с нас.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на платнени материали от Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени разтеглени платно материали на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: изтеглени платно материали, дигитален печат памучен плат материал, банер материал
Запитване

You Might Also Like