Сублимационен празен полиестер

Сублимационният празен полиестерски флаг трябва да бъде директно сублимация, отпечатана с персонализирани картини и инсталирана на флагчето, за да се правят външни или вътрешни реклами.

Информация за продукта

Сублимационният празен полиестерски флаг трябва да бъде директно сублимация, отпечатана с персонализирани картини и инсталирана на флагчето, за да се правят външни или вътрешни реклами.

123

flag banner material

flag material

Двоен пропусклив материал за знаме на знамето :

Основната му тъкан е тънка, мека на допир, висококачествена текстура, може да бъде отпечатана отпред и отзад, а ефектът на двойно проникване е около 90%. Също така има и двойно прозрачно парче плат с двойно разпределение и мастило на базата на разтворител за водно мастило. Двойният прозрачен плат е подходящ за реклама, банер, рекламен флаг, завеса, POP картиране на търговски център и т.н. Тъй като ефектът на двойно проникване е добър, мастиленият ефект може да играе двустранна публичност, което може да спести разходите за печат. Тя може напълно да замени някои рекламни полета като печатане и боядисване, ситопечат, термичен трансфер и банерно отпечатване, които не са скъпи и не могат да бъдат произведени в малки партиди.

DERFLEX произвежда знамена за повече от 10 години, ако имате по-голям интерес към нашите продукти, моля свържете се с нашия отдел продажби за повече информация


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на сублимационен празен полиестер в Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествен сублимационен празен полиестерски флаг на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: сублимация празен полиестер флаг, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like