Текстилни тентови тъкани

Покривните покривала и тентовете, направени от DERFLEX тентови тъкани, осигуряват допълнително пространство на открито, предпазват интериорното обзавеждане от избледняване и ултравиолетовите повреди.

Информация за продукта

Външни платна Тентови материални тъкани

Покривните покривала и тентовете, направени от DERFLEX тентови тъкани, осигуряват допълнително пространство на открито, предпазват интериорното обзавеждане от избледняване и ултравиолетовите повреди. Маневният материал, подобен на платно, намалява разходите за енергия и предлага изключителна защита от слънце. Винилните тъкани за тенти са водоустойчиви и тъканта е здрава на рамката. Всички наши марки използват уникални филмови формули, адхезивни системи и нашия основен стабилизиран процес, за да осигурят максимална производителност.

текстилни тъкани за тенти

текстилна външна UV тъкан

текстилна външна тъкан


DERFLEX Tenting Fabric е патентован, революционен високоефективен винилов текстил, с участието на външния вид и усещането за тъкани платна от двете страни. Това е устойчиво на пожар, устойчивост на вода, стабилно по отношение на размерите и устойчива на топлина без лента. Този нов текстил е идеален за приложения за тенти, които покриват места за сядане на открито в ресторанти и тротоарни кафенета. Това е търговска тапицерия и балдахин , предназначена да предпазва хората и обзавеждането от лошо време и суровите UV лъчи на слънцето, като същевременно осигурява естествен дизайн.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на текстилни текстилни тъкани Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени текстилни тъкани тента на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: текстилни тъкани за тенти, плат на външната платнена материя за тенти, винилови тъкани за тенти
Запитване

You Might Also Like