Прозрачен PVC лист

Прозрачен PVC лист е екструдиран PVC филм с дебелина 0.2mm - 10mm. супер ясният PVC лист се използва широко като завеси за врати, прозорци и покриви в палатки, външни покрития и др.

Информация за продукта

Прозрачен PVC лист е екструдиран PVC филм с дебелина 0.2mm - 10mm. супер ясен PVC лист е широко използван като завеси за врати, прозорци и покриви в палатки, покрития на открито и др.

супер ясен PVC лист

гъвкав PVC материал

прозрачен PVC лист

Основните герои:

1. гладка повърхност, без пукнатини, без мехурчета, еднакъв цвят, топлоустойчивост, студеноустойчивост, силно налягане, устойчивост на киселини и основи, добра светлина и дълъг живот. До известна степен той може да се използва вместо стъкло, но превъзходството му е несравнимо със стъкло. По-специално, устойчивостта на удар и свойствата на опън на мекото стъкло не само осигуряват дълъг експлоатационен живот, но по-важното е, че тя не причинява вреда на човешкото тяло. Топлата зима и хладните летни и меки функции правят работниците на работния плот особено удобни.

2, анти - светлина, без деформация, без коса, без твърда, висока еластичност.

3, мека текстура, лесно пише.

4, топлинна устойчивост 100 ° C, студено съпротивление -30 ° C, устойчиви на силни киселини, алкални, тежки натиск, помага за подобряване на ефективността на работния плот, за ресторанта може да намали разходите за почистване, добави към ресторанта, елегантен и красив ,

5, отлична електрическа изолация, химически свойства, инертни, без мирис, без нежелани реакции на човешкото тяло, и има радиационна устойчивост, може да предотврати генерирането на статично електричество и разсейване на статично електричество.

DERFLEX е професионален производител и доставчик в Китай с акцент върху всички видове PVC материал PVC . Очакваме с нетърпение да работим с партньори от цял свят.


Hot Tags: прозрачен pvc лист, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like