Водоустойчива мембрана за дишане на строителна хартия за къща

Дишаща мембрана за строителна хартия е изработена от политетрафлуороетен, високо - основен филм и алуминиево фолио, висока дишаща, водоустойчива, анти - кондензация, топлозащита, топлоизолация, звукопоглъщане, използва се за строителство покрив и сгради стена.

Информация за продукта

Shanghai DER New Material Co., Ltd е професионалистдишаща мембрана за строителна хартияпроизводител и износител на материали в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството на строителството.

building paper black

Строителна хартияе изработен от политетрафлуороетен, основен филм с висока якост {алуминиево фолио и алуминиево фолио, висока дишане, водоустойчив, анти - конденз, топлозащита, топлоизолация, звукопоглъщане, използва се за строителство на покрива и стената на сградата.

& nbsp;building paper application

Водоустойчивата мембрана се поставя между основния слой на покрива или външната стена и топлоизолационния слой, за да се предотврати проникването на вода в фундаментната конструкция, а водната пара и външната влага се отделят в топлоизолационния слой, за да се предотврати кондензация. Той може ефективно да отделя водни пари и да защитава топлинната устойчивост на корпуса. Може да се обобщи като влага - доказателство, влага - доказателство, топлоизолация и различни свойства.
Нанесете водоустойчива и влага - устойчива строителна хартия върху топлоизолационния слой, & nbsp; керамична плочка или външна декоративна дъска за постигане на ефекта от запазването на топлината. & nbsp; През зимата тя може да блокира вътрешната топлинна вълна от разпространение към външния свят и да играе роля в запазването на топлината; през лятото може също да блокира топлинната вълна от разпространение на закрито. Следователно той играе роля на топлоизолация, напълно задоволявайки горещите летни и студени зимни райони и лятото.

Номер на частта

Спецификации

широчина

DGB03B

0. 3 мм дишаща

1.20/1.50M

DGB03W

0. 3 мм водоустойчив и влага - доказателство

1.20/1.50M

DGB03F

0. 3 мм огнеупорен

1.20/1.50M

DGB05B

0. 5мм дишащ

1.20/1.50M

DGB05W

0. 5 мм водоустойчив и влага - доказателство

1.20/1.50M

DGB05F

0. 5 мм огнеупорен

1.20/1.50M

building paper construction

DER is professional waterproof building material manufacturer, our products are in promotion. If you are distributor of PVC Tarpaulin Rolls, or building paper, and if you have any questions or requirement of building membrane, please contact us freely. WhatsApp 008615821774106 Email joyce@derflex.com

Hot Tags: Водоустойчива мембрана за дишане на строителна хартия, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо - качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like