Водоустойчиви дишащи мембрани

Водоустойчивите дишащи мембрани се произвеждат от средния слой на микропорестата мембрана на полиолефин и два слоя нетъкани тъкани. Микропорестата мембрана е поставен върху покрива на сградата или на топлоизолационния слой на външната стена, и под водната лента за укрепване на херметичността на сградата

Информация за продукта

Водоустойчиви дишащи мембранисе произвеждат от микропорестата мембрана от среден слой на полиолефин и от два слоя нетъкани тъкани. Микропорестата мембрана е поставен върху покрива на сградата или топлоизолационния слой на външната стена, и под водната лента за укрепване на херметичността на сградата В същото време на водонепроницаемост, с уникалната си вентилация функция, влагата в корпуса е плавно се разрежда, като по този начин ефективно поддържане на експлоатационния живот на сградата , и да изпълнява функциите на топлоизолация, икономия на енергия и подобряване на жизнената среда.

Waterproof breathable membranes

Принципът на дишане наводоустойчив дишаща материяможе да бъде разделена на два вида: микропори и хидрофилна група. Дерфлексплат водоустойчиви дишащи мембраниизползвайте първите. Тъй като има огромна разлика между минималния диаметър на водните капки и диаметъра на водната пара, водната пара може да бъде възприета от принципа на дифузия Микропорестата мембрана, течната вода или водните капчици не могат да преминат водни молекули поради повърхностното напрежение, което предотвратява проникването на вода и правидишаща мембранаВодоустойчив.

 

Основни характеристики и предимство:

Име на продукт

водоустойчив дишаща мембрана плат

Основен материал

Микропореста мембрана от полиолефин, нетъкан текстил

Против стареене

336Часа UV;   2160 часа 70 градуса C

Дишаща

Да

Водоустойчив

Да

Зелен

100% рециклиран

 

Приложения:

1.     Покрив пароизолация

fabric waterproof breathable membranes

2.     Защитно облекло

Protective Clothing

DERFLEX е професионаленМембрани за покриви на Тивекпроизводител в Китай с опит над 20 години. Ако имате повече интерес, моля, свържете се с нашия екип по продажбите за повече информация.

Tyvek Roofing Membranes

DER New Material е един от водещите Китай водоустойчиви дишащи мембрани производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени водоустойчиви дишащи мембрани на конкурентна цена, и ние винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти течен продукт от нас.
Hot Tags: водоустойчиви дишащи мембрани, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like