Водоустойчива прозрачна PVC покривка

Прозрачната PVC покривка, известна още като PVC прозрачна покривка, е нов тип продукт, изработен от PVC материал. Той е кристално чист и прозрачен.

Информация за продукта

Изчистена PVC покривка за масасъщо известен катоPVC прозрачна покривка за маса, е нов тип продукт, изработен от PVC материал. Той е кристално чист и прозрачен. Нарича се меко стъкло. Той е устойчив на висока температура и абразия, Той се използва за защита на плотове на маси, като масички за кафе от триене и изгаряния, както и за поддържане на външния вид на маси, масички за кафе и други плотове. По-специално, той защитава мраморни и стъклени плотове, плотове от масивно дърво и боядисани плотове за маса.

PVC Transparent Tablecloth

Clear PVC tablecloth

ясен pvc филм, който има функциите на висока термоустойчивост, студоустойчивост, силна киселинна устойчивост, алкална устойчивост, устойчивост на силно налягане, антистатик, устойчивост на удар, якост на опън, анти-стареене, добра пропускливост на светлина и дълъг експлоатационен живот; може да се направи корекция на производството според приложението.

0010010 Nbsp;

Водоустойчива прозрачна PVC покривка

- & nbsp; Използва се за покривка за маса и чанта.
- & nbsp; Използва се като защитни плотове от триене и изгаряния.

- & nbsp; Да се ​​използва вместо стъкло.

clear pvc film

clear PVC sheet manufacturer

Обслужване наИзчистени PVC продукти

0010010 Nbsp;

1) Професионален продуцентски екип с опит над 1 5 години;

2) Строга система за контрол на качеството, за да се правят консистенционни продукти;

3) На всеки въпрос или запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа;

4) Всеки проблем с качеството ще бъде възстановен с 3 работни дни

0010010 Nbsp;

DER е професионаленясноПроизводител на PVC лист,нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор наИзчистени PVC винилни покривки, илиКристално чиста PVC покривка за покривка,и ако имате въпроси или изискване отпрозрачна PVC ролка, моля, свържете се с нас свободно.

Crystal-Clear PVC Tablecloth Fabric

DER New Material е един от водещите производители и доставчици на покривки за водоустойчив прозрачен пвх в Китай, с професионална фабрика ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена водоустойчива прозрачна покривка от пвх на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: водоустойчива прозрачна PVC покривка за маса, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествена, за продажба
Запитване

You Might Also Like