Стикер за винил за Windows

Архитектурният стъклен филм е разделен на две основни серии: слънцезащитни и защитни филми, основните сортове са: прозрачно топлинно огледало, топлоотразяващо топлоизолационно фолио, топлоизолация с ниско отражение, нискоеластично фолио, матово и полупрозрачно декоративно филм, прозрачен безопасен филм и така нататък.

Информация за продукта

Архитектурният стъклен филм е разделен на две основни серии: слънцезащитни и защитни филми , основните сортове са: прозрачно топлинно огледало, топлоотразяващо топлоизолационно фолио, топлоизолация с ниско отражение, нискоеластично фолио, матово и полупрозрачно декоративно филм, прозрачен безопасен филм и така нататък. С производството на стъкло филм технология продължава да се подобрява, за да произвеждат различни функции на стъкло филм, главно в следните категории:

Архитектурен стъклен филм

матов и полупрозрачен декоративен филм

Прозрачен защитен филм


Висок тип на проникване:

Използването на керамични суровини, обработени в наночастици, покрити със стъклен филм; т.е. да поддържа най-високата пропускливост и максимално възможното усвояване на слънчевата енергия. Такова фолио има много ниска отразяваемост, висока степен на изолация, е най-високата в света Performance продукти. Наречете го IR филм.


Топлоотразяващ тип:

Стъкленият филм, направен от метален функционален слой чрез технологията за разпръскване на междинен слой или магнетрон, се използва за постигане на голямо количество топлина и светлина за отразяване на слънчевата радиация. Топлоотразяващият стъклен филм има добри показатели за защита от светлина и топлоизолационни свойства, така че вътрешната светлина е мека и удобна.


Еднопосочен тип перспектива:

Стъклофилмите, изработени от метални функционални слоеве със сандвич или магнетронов разпрашване, имат най-висока ефективност отразяващи слънчевата топлина и видимата светлина. Светлината има огледални характеристики, гърбът може да бъде перспективен. Огледалният ефект и оттенъкът на този отразяващ слой имат положителен ефект върху външния вид на сградата, т.е. еднопосочен вид на прозрачен вид с отражение / полупрозрачност и полихроматичен.


Тип от висока перспектива:

Това е да се поддържа високо предаване на светлина, но също блокиране на определено количество слънчева топлина, е общ тип стъклена мембрана, използвани в съвременните сгради. Широко използвани в търговски и граждански сгради.


Тип безопасност:

Многослойна защитна мрежа кръстосано от субстрата, с устойчивост на удар, счупено стъкло няма да причини пръски от пръски. Също така има добра звукоизолация, UV блокирането също достига повече от 99%


всеобхватен:

Различните видове стъкло филм, изработени от безопасно фолио, достигна двойна производителност, т.е., за постигане на изолация и други енергоспестяващи ефект е достигнал безопасността ефект.


DER нов материал е един от водещите производители и доставчици на винил стикери Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени винил стикер прозорец на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: винил стикер за прозорци, прозрачно огледало за отопление, топлоотразяваща топлоизолация, ниско отразяваща топлоизолация, ниско лъчение (Low-E) филм, матов и полупрозрачен декоративен филм, прозрачно фолио за безопасност
Запитване

You Might Also Like